Terug naar blog

Een bijbaan bij Autogrill? Chistopher kan het perfect combineren met zijn studies!

chirstopher

De eerste dagen waren voor mij erg spannend omdat ik nog nooit in de horeca had gewerkt. Het team van H.I. Ambacht heeft mij heel goed begeleid en uitgelegd hoe alles exact werkt. Ik werk al bijna één jaar bij Autogrill en nog steeds heb ik mij geen moment verveeld. De tijd vliegt met alle afwisselende werkzaamheden. Van gerechten klaar maken tot een zaalreservering voorbereiden met het juiste aantal tafels, stoelen en de bijbehorende hapjes en  drankjes.

 Bij H.I. Ambacht merk je een groot verschil tussen de gasten die door de weeks komen en de gasten die wij in het weekend verwelkomen: In het weekend zie je heel vaak families samen een hapje bij ons eten met de kinderen. Het leuke aan onze gasten is dat ze altijd graag een praatje met ons maken, en vaak wordt onze chef gecomplimenteerd op het eten.

 Wat mij het meest vrolijk maakt over werken bij Autogrill is het rooster: ze vragen je vooraf welke dagen je wil werken. Ook is het gemakkelijk aan te geven wanneer je graag wat meer wilt werken bijvoorbeeld tijdens de feestdagen/vakanties. En dit gaat allemaal perfect naast mijn studie!

Christopher 

Ook interesse in een bijbaan bij Autogrill gekregen? Bekijk dan hier onze vacatures. Extra info rond bijbanen en stages vind je hier.